Efter 5 minutters tid da jeg efterhånden var begyndt at vende mig til det, pressede han endnu engang mit hoved helt ind til ham, og denne gang kom han pik helt ned i halsen på mig, så jeg var ved at blive kvalt. Det fik jeg til gengæld så snart vi kom hjem til Sofie. Mens vi stod i laden og kyssede, lod han den hånd der havde fat i min numse glide ind under min kjole, og begyndte at nusse min numse uden på mine tydeligvis lidt for korte trusser. Uuuhh det er skønt! Ja, var det ikke? Det løsnede Sofie op for, ved at bruge begge fødder til at trække ned i elastikken på hver sin side af mine hofter. Jeg var sikker på at jeg skulle besvime. Jeg er i hvert tilfælde rigtig meget i tvivl. Der var nemlig sket noget frygteligt. Jeg fandt så ud af at jeg ikke var ligeså fuldt påklædt som jeg havde troet.

Escort danmark sextreff trøndelag

Vil du ikke godt hjælpe mig. Sofie blev ved med at kærtegne den ene fod med begge sine, og pludselig vækkedes mine erotiske lyster på endnu en ny måde, som jeg ikke havde prøvet før, men jeg kunne tydeligt fornemme at situationen allerede nu havde udviklet sig til noget stærk erotisk. Hun gøs og sitrede et øjeblik ved følelsen af mine kølige fingre der invaderede hendes varme glatte kusse. Jeg holdt om hende, og hun lagde hovedet tilbage, og vi mødtes i et dybt langvarigt kys. Det vil i hvert tilfælde give dig en fornemmelse af, hvordan det føles. Hendes safter flød fra hende og ned over min hånd. Der tænder op under dig.

i munden. Efter at have ladet mig vænne mig til den vidunderlige følelse af hendes fodsål mod undersiden af mit dunkende varme lem, begynder hun uden yderligere varsel, at bevæge sin fod forsigtigt op og ned mod undersiden af min hårde pik. Sofie nød dette øjeblik i fulde drag og hun bevægede stadig sin fod langsomt op og ned på min indsmurte pik, for at fordele den varme sperm, så hun kan mærke den på hele hendes smukke, slanke fod. Denne modne kærlighed, ses uhyre sjældent hos børn i den alder, eller hos piger der er ældre en Sofie var, for den sags skyld. Så hvordan føles orgasme egentligt?